Cautare

20308 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 satu mare" (5.66 secunde)
In 2009, firmele foarte mici, cunoscute sub numele de microintreprinderi, au fost impozitate cu 3% - cota aplicata asupra veniturilor. Dar actul normativ referitor la impozitarea acestor entitati economice isi incheie aplicabilitatea la 31 decembrie 2009. ... Impozitul redus de 3% are aplicabilitate doar pana la 31 decembrie 2009.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Romania inregistra la finalul lunii mai a acestui an o datorie externa totala de 87,084 miliarde euro, in crestere cu 8,58% (6,88 miliarde euro) fata de finalul lui 2009.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Licenta Telesport a fost detinuta insa doar pana in aprilie 2009 de catre societatea Realitatea Media SA, parte a trustului Realitatea, an in care a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL.
In timp ce companiile se plang de faptul ca lipsa banilor lichizi din sistem le afecteaza activitatea, institutiile publice au datorii catre partenerii privati de peste doua miliarde de euro, rezultate numai din neplata facturilor.
Atunci a fost inceputul unui proces care a durat mai bine de un deceniu, in mare parte, din cauza reticentelor chiar celui care l-a inceput. ... Hiperinflatiei de 170,2% din 1991 i s-a adaugat una si mai mare, de 210,4%, in 1992.
Potrivit ultimelor date statistice ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) privind comportamentul financiar al populatiei si agentilor in profil teritorial, la sfarsitul lunii ianuarie 2010, doljenii aveau restante de peste 223,4 milioane de lei, adica de trei ori mai mari decat in aceeasi perioada a anului 2009 si de 7,5 ori mai mari decat in ianuarie 2008.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultima saptamana de framantari politice a adus cu sine zvonurile tot mai raspandite ca o mare parte a manifestantilor sunt, de fapt, angajati ai companiilor multinationale care activeaza in Romania si care au fost trimisi cu forta de catre sefi la mitinguri.
Pentru realizarea simularii au fost folosite informatiile cu privire la votul politic de la alegerile locale din iunie 2012 pentru consilieri judeteni (http://www.beclocale2012.ro/), precum si influentele rezultate in urma referendumului pentru demiterea presedintelui din 29 Iulie 2012.
Vicepresedintele executiv al UDMR a afirmat ca Uniunea a obtinut rezultate importante, de exemplu la Odorheiu Secuiesc sau in alte orase din Ardeal precum Reghin. Borbely si-a exprimat convingerea ca si la Satu Mare reprezentantul Uniunii, Ilyes Gyula, va castiga un nou mandat.
Bacau, Botosani, Dambovita, Iasi, Neamt, Sibiu, Satu Mare, Valcea si Vaslui. ... Suprafata determinata pentru plata a scazut sub suprafata de referinta negociata cu Uniunea Europeana, conform statisticilor rezultate din baza de date a Sistemului Integrat de Administrare si Control a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.
Zonele declarate calamitate includ 7 judeþe din Moldova (Bacãu, Botoºani, Galaþi, Iaºi, Neamþ, Suceava, Vaslui), 2 judeþe din Banat-Criºana (Maramureº, Satu-Mare) ºi 5 judeþe din Transilvania (Braºov, Cluj, Covasna, Harghita, Sãlaj).
Fondurile au fost alocate judetelor Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timis, Vrancea si municipiului Bucuresti, conform unei decizii adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului.
Ne arata 2009 ca un an in care nu s-a facut mare lucru, si asa este.
In legatura cu afirmatiile recente ale presedintelui Traian Basescu, Eugen Teodorovici face urmatoarele precizari Vocile fostelor guvernari, care au avut rezultate extrem de slabe in absorbtia fondurilor europene, au atacat de mai multe ori, nejustificat, activitatea Guvernului in privinta absorbtiei fondurilor europene.
"Nu cred ca vom avea o crestere economica semnificativa sau cu rezultate clare.
google-analytics.com